Forum o psychologii

Wróć do tematów Odpowiedz

Nie mam ochoty na seks z mężem

Jesteśmy małżeństwem od około 5 lat, kryzys zaczął się jakiś rok temu i od tej pory narasta. Nie wiem z czego to wynika, ale nie mam zupełnie ochoty na bliskość z nim. To objaw depresji czy co? Będę wdzięczna za wsze opinie, doświadczenia w tej sprawie. Nawet nie mam z kim na ten temat pogadać.
~Ona33
Odpowiedzi
Przeciez przez 4 lata małżeństwa było ok,, przedtem też tak więc nie powinno się tego tak generalizować. Sama proponowałabym odstawić tabletki bo często one powodują spadek libido. Jeszcze możecie się zastanowić nad wprowadzeniem do związku różnych gadżetów. Czy probowaliście jakoś rozgrzać atmosferę? Fajne są: gry erotyczne seksowna bielizna Sex Elixir -jest to afrodyzjak. ostatnio sobie kupiliśmy z meżem i jest super.
2024-12-05 13:08 ~coti
Ale ja go kocham. Wcale nie chcę się z nim rozstawać tak wiec nawet mi tutaj takich rzeczy nie piszcie. Mam nadzieję,ze jest to właśnie taki chwilowy kryzys i że wszystko wróci do normy w przyszłości.zastanawiałam się nad afrodyzjakami ale czy nie jest to aby efekt placebo? Czy rzeczywiście mozna liczyć na działanie?
2024-12-06 14:20 ~ona33
Nie wiem czy to jeszcze czytasz ale sex elixir to na pewno nie jest efekt placebo. Rówież się zastanawiałam nad tym i kupililśmy trochę z ciekawości. Powiedziałam mężowi aby zastosował kiedy ja nie będę o tym wiedziała i powiem Ci,ze efekt super ! Tego dnia nie miałam już dawno takiej ochoty na seks. Moim zdaniem niekoniecznie tutaj chodzi o wypalenie związku ale o rutynę, która dotyka każdego.
2024-12-09 13:14 ~coti
Gdzie można kupić ten sex elixir? U mnie jest bardzo podobny problem co u autorki. Wczoraj była nasza rocznica z mężem a ja na nic nie miałam ochoty. Mąż kupił wino, zrobił kolację przyniósł kwiaty a ja jedyne na co miałam ochotę to iść spać . Aż mi się samej sobie jego zrobiło szkoda .
2024-12-10 10:41 ~right
Jak maż nie potrafi rozgrzać to trzeba samemu spróbować ;) Zamawiałam tutaj: http://sexelixir.eu/ Chociaż powiem Wam,ze jest w wielu innych sklepach internetowych tak wiec warto jest porównać sobie ceny bo może gdzieś jest o wiele taniej i uda Wam się trochę zaoszczędzić.
2024-12-13 12:38 ~Coti
Ci ktorzy pisza "nie pasujecie do siebie" maja chyba nawalone w glowach. Autorze/autorko tych slow czy ty uwazasz, ze w malzenstwie jest wieczna sielanka i wyjadanie sobie z dziubkow? Nie!! Bywa roznie, ale grunt to jakos wyjsc z tego. Do autorki tematu - wg mnie powinnas sie zmusic, ja zawsze potrzebowalam wielu zblizen, a potem cos sie zablokowalo i moj maz poczul sie odrzucony, wiec po jakims czasie zaczelam sie zmuszac. I wiesz co? Ochota wracala. Radze Ci to samo. Szkoda niszczyc maleznstwo :) Rada z sex elixir nie jest taka głupia. Próbujcie oraz rozwijajcie związek.
2024-12-16 13:44 ~scepter
Tytuł
Odpowiedź
Imię/Nick
Wpisz kod z obrazka
Captcha

Załóż konto za darmo

Psycholog Klient
lub zaloguj
facebook
Co możemy zmienić na DobryPsycholog.pl?
aby lepiej odpowiadał Twoim potrzebom