Forum o psychologii

Wróć do tematów Odpowiedz

Problem z erekcją czy da się wyleczyć

Dzień dobry, mam pewien problem zwiazany z erekcja, mam nadzieje, ze ktos bedzie mi mogl cos doradzic. Z gory wielkie dzieki za pomoc. Mam 44 lata. nie pale, nie pije w nadmiarze, ogolny stan zdrowia dobry, mysle, ze prowadze w miare zdrowy tryb zycia. Wydaje mi sie, ze jestem dosyc atrakcyjnym facetem, nie mam kompleksow zwiazanych z wygladem.. Mam status osoby niepełnosprawnej z uwagi na problemy zdrowotne. Ogólnie mam ochotę na seks po prostu problem zaczyna sie gdy dochodzi do zbliżenia. Kiedyś myślałem, że to kwestia stresu i psychiki, teraz dochodzę do wniosku że to cos nie tak z hydraulika. Czy ktos wie, co z tym mozna zrobic, jak sie z tego wyleczyc?
~Flormak
Odpowiedzi
Kontaktowałeś się z seksuologiem? Może dobrze byłoby zacząć od środków na erekcję bez recepty, takich jak viamen?
2024-08-22 09:08 ~namar
Zastanawiałem się nad viagrą ale nie jest polecana dla osób , ktore mogą mieć nadciśnienie a sam niestety na to choruje.
2024-08-22 11:32 ~Flormak
Nie polecam na początku viagry, to ostateczność. Wyprobuj ten viamen o któym tutaj wspominałem, ma dobre działanie a przy tym nie daje efektów niepożądanych. A tych raczej nie chcesz.
2024-08-22 11:35 ~namar
Zdecydowanie w takim przypadku dobrze będzie skontaktować się ze specjalistą z dziedziny seksuologii. Sprawdź ofertę na https://mentali.pl/
2024-08-23 14:13 ~Zaufany
Tytuł
Odpowiedź
Imię/Nick
Wpisz kod z obrazka
Captcha

Załóż konto za darmo

Psycholog Klient
lub zaloguj
facebook
Co możemy zmienić na DobryPsycholog.pl?
aby lepiej odpowiadał Twoim potrzebom