Forum o psychologii
Wróć do tematów OdpowiedzSex elixir czy ktoś stosował w przeszłości?
Witam wszystkich. Czy ktoś może stosował w przeszłości sex elixir? Mianowicie chcielibyśmy wypróbować sobie z dziewczyną jakiegoś afrodyzjaku i zastanawiamy się właśnie nad hiszpańska muchą. Dowiedziałem się trochę w temacie i w Polsce jest on sprzedawany jako sex elixir.
Czy działanie jest natychmiastowe ? Czy pojawia się po jakimś czasie?
~Tower
Odpowiedzi
Jakiś czas temu przetestowaliśmy sex elixir bo dużo na jego temat czytałem w sieci i jestem miło zaskoczony . Kupiliśmy raczej z ciekawości bo nie sądziłem,ze może mieć to takie działanie. Okazało się jednak ma. Żona wzieła jak akurat nie wiedziała,że tego dnia jej podam ( tak więc umówiliśmy aby podać z zaskoczenia). Tego dnia kochaliśmy się praktycznie tak samo jak na początku znajomości. Kilka razy w ciagu nocy.
Tak więc coś w tej hiszpańskiej musze musi być.
2024-08-21 15:28 ~Copik
A czyli sex elixir i hiszpańska mucha to jedno i to samo?
Ale do najtańszych chyba nie należy? Za ile kupowaliście? Napiszcie czy rzeczywiście działają w praktyce?
2024-08-22 09:20 ~Tower
Tak to to samo. Dlatego tez używam tych słowó zamiennie. Nie jest to takie tanie ale jedna buteleczka wystarcza na długo. W sklepach jest tego sporo. Wpisz sobie sex elixir to powinno Ci wyskoczyć w róznych drogeriach. Ostatnio nawet zamawiałem na allegro przy okazji zakupow. Nie opłaca sie przy tym kupować jednej buteleczki bo są często promocje i 3 buteleczki są o wiele taniej.
I działa. Robili badania w których wyszło,że działa to na 80% kobiet.... I niestety ale jedynie na 30% mężczyzn. Musielibyście sami przetestować sobie.
2024-08-22 09:32 ~copik