Forum o psychologii

Wróć do tematów Odpowiedz

Perfumy gdzie kupujecie

Witam, chciałabym zapytać w jakie perfumy się zaopatrujecie? Które bardzo wam się podobają?
~Nastarma
Odpowiedzi
Jeśli chodzi o mnie to lubię kilka zapachów azarro Chrome Calvin Klein lubiłem w przeszłósci ale aktuanlnie już nie lubię.Nie wiem co się stało czy zmienili formułe ale nie są tak mocne jak wcześniej Chanel allure no i polubiłem Love & Desire. Kupiłem sobie z ciekawości ( są to oglólnie perfumy z feromonami ale o dziwo działanie jest)
2024-06-18 09:46 ~Jolann
A przynajmniej się trzymają? Bo sam kupiłem sobie kiedyś zapach z feromonami to normalnie wietrzał po godzinie. No i efektu nie widziałem bo to było jakieś placebo ( tłumaczę sobie jednak tym,ze zapaszek kosztował jakieś 15 złociszy to miał w sumie prawo tak krótko się utrzymywać).
2024-06-18 13:38 ~Nastarma
Nie masz się w sumie czemu dziwić. Kupisz sobie byle jakie perfumy za 15 zł to nie będą się trzymały. A co dopiero feromony ( podejrzewam,żę te Twoje feromonów w sobie nie miały wcale). Love Desire to już o wiele wyższa pólka. Mam aktualnie te ciemne w czarnej buteleczce.Miałem wcześniej niebieskie, ale te ciemne są moim zdaniem lepsze bo po pierwsze o wiele lepiej się trzymają.No i rzeczywiscie działają na dziewczyny.Nie mozna tylko przesadzić bo mogą powodować agresje zamiast przyjemnego przyciągania.
2024-06-19 10:21 ~jolann
Tytuł
Odpowiedź
Imię/Nick
Wpisz kod z obrazka
Captcha

Załóż konto za darmo

Psycholog Klient
lub zaloguj
facebook
Co możemy zmienić na DobryPsycholog.pl?
aby lepiej odpowiadał Twoim potrzebom