Forum o psychologii

Wróć do tematów Odpowiedz

Tabletki penilarge

Czy ktos brał tabletki penilarge? Po przeczytaniu wielu recencji zdecydowałem się własnie na te tabletki czy jest powiekszenie i jeśli tak to ile po jakim czasie są efekty i ile braliście, jak na razie kupilem jedno opakowanie i nie wiem czy brac jak nie zadziała czy kupic sobie kolejne i czy są jakieś efekty niepożądane?
~Grubson
Odpowiedzi
Ja brałem. Przez 4 miesiące. Powiększenie 3 cm w długości i 3 cm w grubości ale tym sie nie sugeruj bo z tego co czytałem to powiekszenie zalezy od danej osoby i u jednej bedzie gorsze, u drugiej lepsze, u mnie było raczej standardowe. Efekty pierwsze po 2 miesiacach,tak wiec nastaw się tutaj na dłuższą kurację bo raczej nie opłaca sie brać tych tabletek krócej. Po miesiącu prawdopodobnie niczego nie zobaczysz. Z efektów niepożadnaych to początkowe niespodziewane erekcje bo środek znacznie zwieksza pobudliwość członka.No i zrobiły mi się dwa rozstępy na członku ale to chyba tylko ja widzę.
2024-05-27 12:30 ~macho
To się moga zrobic rozstępy? Nie bolą Cię?
2024-05-27 13:59 ~grubson
Rozstępy? No weź przestań, jak mogą boleć rozstępy. Bolą Cię na przykład rozstępy na plecach jak szybko rosłeś? Poza tym można ich ponoć uniknąć jak stosuje się żel penilarge do tabletek, sam nie stosowałem niestety bo nie pomyślałem (no i trochę pożydziłem ale pewnie teraz bym sobie go kupił).
2024-05-27 14:40 ~macho
Tytuł
Odpowiedź
Imię/Nick
Wpisz kod z obrazka
Captcha

Załóż konto za darmo

Psycholog Klient
lub zaloguj
facebook
Co możemy zmienić na DobryPsycholog.pl?
aby lepiej odpowiadał Twoim potrzebom