Forum o psychologii
Wróć do tematów Odpowiedznaturalne powiekszanie biustu - forum
Cześć kochane na forum. A więc jak w temacie. Dzisiaj mam pytanie odnośnie naturalnych sposobów na powiększenie biustu. Moja znajoma z klubu powiedziała że powiększyła sobie piersi o jeden duży rozmiar miseczki bez operacji. W sumie to nie zwracałam uwagi na to jakie ma piersi wcześniej ale z tego co widzę teraz to ma całkiem ładny biust. Nie chciałam się bardziej dopytywać w jaki sposób to zrobiła ale mam pytanie na forum do was czy można naturalnie bez operacji powiększyć sobie biust ?.
~zabcia
Odpowiedzi
Są takie sposoby. Głównie opierają się na tabletkach ziołowych które działają na hormony estrogeny. W Polsce ciężko dostać ale są jedne które sprowadzają na przykład Breastfem. Według mnie to są najskuteczniejsze tabletki na powiększenie piersi do kupienia w Polsce, są też oczywiście lepsze ale wtedy musisz z USA sobie sprowadzić.
2025-08-22 12:29 ~denka
Szkoda czasu i pieniędzy na zabobony i testowanie różnych rzeczy, które nie działają. Technologia poszła do przodu i w końcu znalazłam coś, co działa.
Dziewczyny, zostawiam Wam link do urządzenia, które u mnie sprawdziło się najlepiej zamawiałam ze strony www.ariellshell.pl
Możecie poczytać więcej o jego działaniu i efektach.[url=https://ariellshell.pl]Tekst linku[/url]
2026-01-06 22:11 ~Aneczka89