Forum o psychologii
Wróć do tematów Odpowiedzjakie tabletki na powiększenie penisa (forum)
Witam wszystkich. Mam mały problem, a właściwie duży dla mnie. Mój penis we wzwodzie ma tylko 14 cm i jest dosyć że tak można powiedzieć chudy". Jestem dosyć wysokim i przystojnym facetem, nigdy nie miałem problemów z poznawaniem nowych kobiet itp... jednak gdy dochodzi już do zbliżenia z reguły przez wielkość mojego członka nie ma kontynuacji znajomości. Mam pytanie na forum czy są jakieś tabletki na powiększenie penisa tylko skuteczne ?. Byłbym usatysfakcjonowany gdyby mój penis był chociaż 2 cm dłuższy i troche grubszy.
Radoslaw mila
Odpowiedzi
hej szwagier, są sposoby dzięki którym można wydłużyć penisa nawet do 4 - 5 cm. Wymaga to zaangażowania i rzetelnego podejścia. Mój penis był jeszcze bardziej krótszy od twojego więc na starcie nie jesteś w gorszej pozycji. Więc oto co ja zrobiłem. Użyłem dwóch metod. Pierwsza trochę pracochłonna to ekspander który sprowadziłem sobie za trochę dolców z USA to jest takie rusztowanie zakładane na penisa i codziennie podkręcasz śrubkę to granicy bólowej. Trzeba to nosić przynajmniej 3 godziny dziennie. Druga skuteczna metoda to tabletki z formułą ATC. To jest nowość i te tabletki na powiększenie penisa są na dzień dzisiejszy najskuteczniejsze. Możesz je sobie sprowadzić ze Stanów albo kupić w Polsce sprzedaja pod nazwą Maxorman. Jak chcesz mieć szybkie efekty musisz brać wiecej niż napisane na etykiecie. Ja brałem 2 pigułki dziennie Maxorman przez 3 miesiące czyli kuracja dwoma opakowaniami (napisane na etykiecie jedna kapsułka dziennie). Powiem ci że po tych proszkach jak mierzyłem prawie 4cm na długości i 1,6 cm w obwodzie mierząc do okoła więcej uzyskałem i to w stanie spoczynku również. Nawet jak biorę w ręke do sikania penis jest zdecydowanie lepiej umięśniony niz wcześniej. Rezultat jest raczej trwały bo minęły już 4 miesiące od powiększenia penisa i nadal się utrzymuje. A jeszcze jedna ważna sprawa. Podczas kuracji musisz codziennie stawiać członka na przynajmniej 3 minuty żeby napompować ciała jamiste.
2025-08-05 13:35 ~Dickk
dzięki stary
2025-12-03 13:17 marcel wozniak
dobra opcja
2025-12-11 09:17 ~romto
Sam byłem kiedys przeciwny takim srodkom, ostatnio jednak się do nich przekonałem. Jeśli chodzi o ,,te'' sprawy musimy pamiętać , że to nie jest żadne tabu. Bywa tak, że same chęci nie wystarczą. I tak było w moim przypadku. Zmieniłem dietę, uprawiałem sport ale to nie było wystarczające. Pomógł mi penis complete. Jesli chodzi o środki na erekcję bez recepty to kupujcie śmiało bo ze wszystkich jakie są mi znane, ten ma najlepszy skład.
2025-12-22 12:48 ~eden
No właśnie sam się zastanawiam z jakiego powodu mam zaburzenia erekcji skoro hormony mam w porządku a również gruby nie jestem. Ale z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej i szczerze to trochę obawiam się zbliżeń bo boje się kompromitacji. Ostatnio moja kobieta nawet się mnie zapytała czy to dlatego, że przestała mi się podobać.
2025-12-23 08:53 ~Nedesty
Zaburzenia erekcji mogą mieć różne podłoże. Bardzo często wynikają z tego, że mężczyźni bardzo dużo od siebie wymagają w kwestiach łóżkowych, a gdy nie mogą podołać, to wtedy się załamują. Ja także miałem z tym problem. Presja i chęć udowodnienia sobie, że jestem męski. Polecam wyluzować ograniczyć stres. No i tak jak pisałem mozesz zainwestować w jakieś suple. Tylko nie zaczynaj od razu od viagry czy sildenafilu ale polecam penis complete (w składzie jest naturalniejszy bo jest na bazie l argininy, która naukowo ma bardzo dobre działanie na stan erekcji).
2025-12-30 12:15 ~eden
Czemu odradzasz sildenafil? Pytam z ciekawości bo właśnie się na początku najbardziej zastanawiałem nad sildenafilem właśnie.
2025-12-31 09:49 ~Nedesty
Na początku zdecydowanie nie powinno się przyjmować takich mocnych środków na erekcję. Po pierwsze sildenafil może uzależniać. Po drugie nie ma wcale takiego neutralnego wpływu na organizm. I może mu szkodzić. Lepiej właśnie postawić na środki z L argininą. A jak to nie pomoże to wybierz się do seksuologa (sam jednak nie musiałem bo mi penis complete pomógł).
2026-01-08 09:18 ~Eden
Sam również mogę polecić ten środek. Jeśli o mnie chodzi, bardzo długo wstydziłem się tego, że nie mogę spełnić swojej męskiej misji i po prostu czułem się wykastrowany. W związku z tym zacząłem szukać rozwiązania. Nie wchodziła w grę na razie wizyta u lekarz abo mieszkałem za granicą i nie wiedziałbym się nawet do kogo się zgłosić. Trafiłem na penis complete, wczytałem się w opinie, a że wiekszość była pozytywna to postanowiłem sobie zamówić. . Dzięki temu produktowi w końcu czuję się męski i zdolny do tego, by zaspokoić swoją partnerkę. Z każda kolejną tabletką było coraz lepiej.
2026-01-09 13:29 ~rast