Forum o psychologii

Wróć do tematów Odpowiedz

Nigdy nie miałam orgazmu

Witam. Mam 19 lat i ani razu jeszcze nie mialam orazmu. Zastanawiam sie czy ze mna jest cos nie tak. Co mam zrobic ? Moze jest cos co mi pomoze. Wspolzyje z chlopakiem juz od 3 lat i po dluzszej chwili kochania sie po prostu nie czuje nic. Nawet cos ze cos jest we mnie i czuje duskomfort.
~Tooka
Odpowiedzi
folsomlolita@gmail.com
2025-04-23 09:42 ~ElliotImand
Pytanie czy jesteś w stanie samodzielnie osiągnąć orgazm za pomocą masturbacji czy nie? Czasami warto jest nauczyć sie orgazmu samodzielnie i dopiero wtedy zacząć cieszyć się nim partnerem. Proponuję zacząć od stymulacji łechtaczki bo właśnie w ten sposób najłatwiej jest osiągnąć orgazm. Przydadzą się takie gadżety jak: wibrator ewentualnie żel stymulujący ( polecam libi gel)
2025-04-23 13:10 ~Andelina
Jak działaja zele stymulujące? W jakiś inny sposób niż tradycyjne?
2025-04-24 13:59 ~Tooka
Tak. Żele tradycyjne zwiększaja poślizg. Żele stymulujące to jednak coś innego. Mianowicie albo dają ciekawe odczucia (ciepło w przypadku żeli rozgrzewających albo zimno w przypadku żeli w kolorze niebieskim) Albo zwiększają odczucia. Taki jest właśnie libi gel. Zwiększa wrażenia odczuwane tam na dole zwiększa wrazliwość łechtaczki i ogólnej okolic intymnych. I dzięki temu pozwala odczuwać o wiele lepszy i mocniejszy orgazm. Łatwiej jest go zdecydowanie osiągnąć A i jeszcze jedno w przypadku autorki. Nie skupiaj się jedynie na osiągnięciu orgazmu. Seks może być fajny i bez niego. Wyluzuj się, orgazm przyjdzie z czasem.
2025-04-24 15:00 ~Andelina
Gdzie mozńa ten żel kupić?
2025-04-25 07:06 ~Tooka
Porównaj sobie ceny na ceneo, jest na allegro.Ewentualnie w sklepach internetowych. O tutaj jest niezła promocja https://intymnosc.pl/pl/libido-u-kobiet/1276-libigel-100-ml-zel-podniecajacy-i-lubrykant.html
2025-04-25 12:54 ~Andelina
Tytuł
Odpowiedź
Imię/Nick
Wpisz kod z obrazka
Captcha

Załóż konto za darmo

Psycholog Klient
lub zaloguj
facebook
Co możemy zmienić na DobryPsycholog.pl?
aby lepiej odpowiadał Twoim potrzebom