Forum o psychologii

Wróć do tematów Odpowiedz

Szukam tabletek na erekcję

Szukam tabletek, które nie będą powodowały uzaleznienia. Niestety ale obecnie biorę kamagrę i z kazda kolejną tabletką mam wrazenie że dziala coraz gorzej.
~Toron
Odpowiedzi
Polecam penis complete, działa całkiem spoko. Ogólnie z tych delikatniejszych polecam jeszcze żen szeń, kupilem sobie tabletki z żeń szeniem ( można kupić w tabletkach) no i trochę mnie to pobudzało. Jednak potem szukałem czegoś mocniejszego i zdecydowałem sie na penis complete, pomaga szczególnie jesienią i zimą kiedy mnie osobiscie łapie taka deprecha, ze szkoda z łóżka powstać a co dopiero myślec tutaj o zadowalaniu swojej laseczki.
2025-04-14 11:29 ~Pales
Widzę, że cena nie najniższa, ale czy nie jest to na powiększenie członka?
2025-04-15 14:17 ~Toron
W dłuższej perspektywie tak, ale na krótką metę to jest to bardziej na erekcje i tak to powinieneś traktować. No i nie działa tak jak kamagra, bo tutaj bierzesz dwie tabletki dziennie i regularnie ( na początku było u mnie trudno, potem się przyzwyczaiłem). Seks staje się ogólnie dłuższy i lepszy.
2025-04-18 11:06 ~Pales
Sam zawsze podchodziłem dość negatywnie do takich środków jednak latka lecą i odczuwam spadek formy. Rozumiem, ze środek który polecasz jest naturalny i nie powinien zaszkodzić? NIe chcę na razie sięgać po mocne działa.
2025-04-22 11:27 ~Toron
Tak jak już pisałem wcześniej penis complete składa się z naturalnych substancji tak więc nie powoduje efektów ubocznych.
2025-04-23 10:27 ~Pales
Tytuł
Odpowiedź
Imię/Nick
Wpisz kod z obrazka
Captcha

Załóż konto za darmo

Psycholog Klient
lub zaloguj
facebook
Co możemy zmienić na DobryPsycholog.pl?
aby lepiej odpowiadał Twoim potrzebom